Ecsetbolt.hu    
Kosár tartalma: 0 Ft
CÉGÜNKRŐL
Bolt foto Több mint 30 éve változatlan helyen, egyre bővülő kínálattal, családias légkörrel és professzionális kiszolgálással törekszünk rengeteg visszatérő és új vásárlónk igényeit is kielégíteni. Az évek során a folyamatos növekedés miatt ketté kellett választanunk termékpalettánkat, így jelenleg két egymás mellett működő üzletben, és itt a webáruházunkban is várjuk kedves vásárlóinkat.
Ecsetbolt ’art’ termékeink
Művész és egyéb ecsetek széles, egyedülálló választéka, mérsékelt, kedvező árakkal. Kínálatunkban a kezdőknek való ecsetektől, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő professzionális termékekig minden megtalálható. Művészecsetek, retusecsetek, fogtechnikai ecsetek, műköröm építő és díszítő ecsetek, testfestő ecsetek, porcelánfestő ecsetek, aranyozó ecsetek, kalligráfiai ecsetek, iskolaecsetek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Az általunk importált művészecsetek mellett, a Pannoncolor magyar művészfestékgyár termékeit is hivatalos partnerként, gyári árakon forgalmazzuk. Ezek mellett egyéb művészfestékek, művészeti kiegészítők, festőalapok és papírok csúcsminőségű Marabu hobbyfestékek, Snazaroo testfesték, csillámtetováló kellékek, Paintglow partyfestékek is megtalálhatók kínálatunkban.
Ecsetbolt ’beauty’ termékeink
Ami az arc, a test és a haj ápoláshoz szépítéséhez elengedhetetlen - legyen az ecset vagy kefe -, az a ’beauty’ kínálatunkban megtalálható. Sminkecsetek, sminkszivacsok, természetes alapanyagú hajkefék és fésűk, természetes szőr körömkefék, testkefék, fogkefék, csak a legigényesebbeknek. Egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos borotválkozási és szakállápolási kellékek. Ennek megfelelően borotvaecsetek, borotvaszappanok, szakállápoló termékek széles választéka is vevőinkre vár.

Nálunk mindent megtalál, ami ecset, és ami még kell hozzá…

Amennyiben speciális kérdése van, vagy nem találja webáruházunkban a kívánt terméket, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és mi mindenben segítségére leszünk!